Vânzările BMW Group au crescut din nou în iulie

Vânzările totale ale mărcii BMW au crescut cu 1,6% în iulie.

Vânzările BMW Group au crescut din nou în iulie Vânzările BMW Group au crescut din nou în iulie

Vânzările BMW Group din iulie 2019 au fost mai mari cu 1,3% faţă de aceeaşi lună a anului trecut, cu un total de 183.487 de automobile premium BMW, MINI şi Rolls-Royce vândute. Acest lucru duce totalul companiei pentru întregul an la 1.436.382 (+0,9%) de unităţi livrate. Creşterea a fost obţinută în ciuda volatilităţii continue pe mai multe pieţe de pe mapamond.

Vânzările totale ale mărcii BMW au crescut cu 1,6% în iulie, cu un total de 157.062 de livrări către clienţii de pe mapamond pe parcursul lunii. Aceasta duce totalul vânzărilor mărcii pentru primele şapte luni ale anului la 1.233.075 de unităţi (+1,6%).

Ambele valori reprezintă noi maxime pentru marcă. Modelele BMW X noi sau revizuite continuă să fie cei mai importanţi vectori de creştere ai mărcii, cu vânzări globale ale BMW X2 mai mari cu 43,6% în iulie, în timp ce BMW X3 a crescut cu 56,7%. Per total, 72.147 de automobile BMW X au fost livrate clienţilor de pe mapamond în a şaptea lună a anului, reprezentând 45,9% din totalul vânzărilor mărcii.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.