Vânzarile Dacia în UE au crescut uşor în octombrie

După zece luni de scădere, vânzarile de automobile Dacia au crescut în luna octombrie cu 2,2%.

Vânzarile Dacia în UE au crescut uşor în octombrie Vânzarile Dacia în UE au crescut uşor în octombrie

Numărul de înmatriculărilor pentru maşinile Dacia noi a scăzut în UE, în primele zece luni ale anului cu 5,7%, la 202.466 unităţi, reducând cota de piaţă a mărcii la 1,8%, potrivit Mediafax.

Vânzarile companiei pe piaţa europeană au crescut în octombrie, când cota de piaţă a Dacia, care face parte din grupul francez Renault, a crescut la 2,2% la nivelul UE, de la 1,5% în septembrie, respectiv 2,1% în octombrie 2010.

Astfel, numărul înmatriculărilor de autoturisme Dacia în UE a crescut de la sub 70.000 în anul 2007 la peste 250.000 anul trecut, când constructorul a avut o cotă de piaţă de 1,9% în Europa, potrivit Mediafax.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.