Vânzările de automobile scad cu 7,7% în 2009

În condiţiile în care în fiecare zi citim de scăderi ale vânzărilor de zeci de procente, previziunile celor de la Hyundai sunt cel puţin optimiste.

Vânzările de automobile scad cu 7,7% în 2009 Vânzările de automobile scad cu 7,7% în 2009

Vice preşedintele Hyundai, Choi Jae Kook, a declarat faţă de angajaţii săi că se aşteaptă ca vânzările de automobile să scadă de la 65 de milioane în 2008 la doar 60 de milioane anul acesta. "Chiar şi Toyota preconizează pierderi operaţionale, ceea ce era de neconceput până acum", a completat oficialul asiatic. Primele în 71 de ani.

O altă problemă cu care se vor confrunta constructorii în criza mondială va fi supra-capacitatea de producţie. Dacă Hyundai speră să vândă împreună cu Kia 4,2 milioane de maşini, faţă de 4,8 targetul iniţial, capacitatea de producţie este de 5,3 milioane, în timp ce la nivel mondial aceasta ajunge la 90 de milioane. Cu 50% mai mult decât ce se va vinde, ceea ce este enorm.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.