Vânzările de hibride în China s-au dublat

Autor: Silviu Draganescu 31 iul. 2008 Știri auto
Vânzările de hibride în China s-au dublat

Problema constă în faptul că, în ciuda acestei creşteri, numărul total de modele vândute a fost de 366 de unităţi. Dintr-un total de 3,61 de milioane de maşini comercializate. Asta înseamnă cam 0,01%. Foarte puţin. Mai ales dacă stăm să ne găndim că multe din cele 366 de unităţi au fost achiziţionate de oficialităţi pentru transportul la Jocurile Olimpice.

Nu mai este nici un secret pentru nimeni că în ultima vreme unul din cei mai mari poluatori globali este China, oficialităţile locale încercând chiar să sprijine vânzarea de hibride. Dar clienţii sunt încă reticienţi, din cauza preţului destul de mare al unor automobile hibride, dar şi benzinei ieftine, pe care şi-o poate permite majoritatea populaţiei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide