Vânzările de maşini noi au urcat la aproape 60.000 de unităţi în 2018

Per total, luând în calcul şi vehiculele ...

Vânzările de maşini noi au urcat la aproape 60.000 de unităţi în 2018 Vânzările de maşini noi au urcat la aproape 60.000 de unităţi în 2018

Vânzările de autoturisme noi au urcat în primele cinci luni ale anului la aproape 60.000 de unităţi, în creştere cu 35% faţă de perioada similară a anului trecut, potrivit datelor Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automo­bile (APIA). Creşterea puternică vine şi în contextul în care anul acesta programul Rabla a demarat spre finalul lunii martie a acestui an, faţă de finalul lunii mai anul trecut, scrie Ziarul Financiar.

Per total, luând în calcul şi vehiculele comerciale, piaţa locală a urcat cu 28%, la 70.358 de unităţi. Creşterea este mai mică în contextul în care vânzările de utilitare au urcat per total cu numai 5,2%, în timp ce camioanele grele, de peste 3,5 tone, continuă să scadă cu un ritm de 5,2% faţă de anul trecut, pe măsură ce marii transportatori nu-şi mai extind flotele în lipsa şoferilor profesionişti. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.