Vânzările Ferrari s-au prăbuşit

De o medie de 600 de maşini vândute lunar, Ferrari a ajuns să comercializeze doar 92 de modele.

Vânzările Ferrari s-au prăbuşit Vânzările Ferrari s-au prăbuşit

Primele măsuri luate de italieni vor consta în reducerea forţei de muncă îniţial cu 10%, fabrică intrând şi în 20 de zile de vacanţă. 612 Scaglietti şi 599 Fiorano nu o duc prea bine, iar F430 este puternic canibalizat de către noul model Ferrari California.

Cel mai ciudat este faptul că pe unele pieţe precum Marea Britanie maşinile încep să se strângă în stocuri, în timp ce în alte ţări există termene de aşteptare şi de până la 2 ani. Aşadar, în funcţie de managementul stocurilor, nu ar fi exclus totuşi ca Ferrari să treacă uşor peste criză. Dar acest lucru va depinde mai mult de durata actualei crize mondiale.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.