Vânzările Ford au crescut. EcoSport se vinde aproape la fel de bine precum Kuga

EcoSport are performaţe de vânzări asemănătoare cu ale SUV-ului Kuga.

Vânzările Ford au crescut. EcoSport se vinde aproape la fel de bine precum Kuga Vânzările Ford au crescut. EcoSport se vinde aproape la fel de bine precum Kuga

Vânzările Ford au crescut luna trecută în Europa cu 1,4% faţă de perioada similară a anului trecut la 74.300 de unităţi, pe măsură ce SUV-urile EcoSport şi Kuga au susţinut vânzările, potrivit datelor Automotive News Europe. În prezent SUV-urile au ajuns să reprezinte mai bine de 20% din vânzările Ford la nivelul celor mai mari 20 de pieţe europene.

SUV-ul EcoSport produs la Craiova a punctat luna trecută o creştere a vânzărilor de 110% la 10.500 de unităţi la nivel european, în timp ce Kuga a urcat cu 5% la 12.800. Cel mai bine vândut model al Ford rămâne Fiesta, noua generaţie lansată în vara anului trecut aducând un plus de 63% la 20.700 de unităţi.

Pe piaţa locală înmatriculările SUV-ului Ford EcoSport, produs de americani în uzina de la Craiova, au ajuns la un volum de 380 de unităţi în al doilea trimestru al acestui an, potrivit datelor Direcţiei Regim Permise de Conducere şi înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV). Cu acest volum, EcoSport se clasează pe locul trei în topul celor mai bine vândute modele Ford pe piaţa locală, după Focus şi Kuga.

Noul EcoSport a reuşit astfel să depăşească la vânzări modelul Fiesta în trimestrul al doilea, în condiţiile în care Fiesta a înregistrat 374 de unităţi înmatriculate. Arhiva DPRCIV nu include datele din primul trimestru al acestui an şi nici pe cele din 2017.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.