Vânzările Ford cresc cu peste 62%

Vânzările Ford pe piaţa românească au crescut cu 62% în primele şapte luni ale acestui an faţă de perioada similară a anului trecut, la 10.803 unităţi, a anunţat importatorul general al mărcii americane, Romcar.

Vânzările Ford cresc cu peste 62% Vânzările Ford cresc cu peste 62%
În România, Ford a vândut aproape 11.000 de unităţi, în primele şapte luni ale acestui an, faţă de 2006. Circa 26% din vânzările totale au fost reprezentate în perioada ianuarie-iulie de flote, principalele modele cerute de clienţi fiind Fiesta, Focus, respectiv Transit şi Transit Connect.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.