Vânzările Nissan, în continuă creştere

Volumul vânzărilor a producătorului japonez a crescut în primele 6 luni din 2011 cu 75% în România, iar cota de piaţă în Europa a ajuns la 4,2%.

Vânzările Nissan, în continuă creştere Vânzările Nissan, în continuă creştere

În primele 6 luni ale anului fiscal 2011, cota de piaţă şi volumul de vânzari Nissan au continuat să crească în România. În acest interval, aprilie - septembrie 2011, s-au comercializat 1.365 autovehicule, volumul crescând cu 75% faţă de primele 6 luni ale anului fiscal precedent.

Cota de piaţă a progresat de asemenea cu 1,1%. Modelele crossover Juke (322 unitati vândute) şi Qashqai (430 unitati vândute) au stat la baza acestui success, însă creşteri de volum semnificative s-au înregistrat şi la alte modele: +139% Navara, +106% Note.

După rezultatele foarte bune obţinute pe toate pieţele importante, Nissan a atins o cotă de piaţă generală pe luna septembrie de 4,2% - un record în Europa şi cu aproape un procent mai mult faţă de 2010, ajungând în luna septembrie pe locul 10 printre mărcile comercializate în Europa.

Volumul vânzărilor lunii septembrie, de 73.713 unităţi, a fost favorizat de rezultatele excelente ale autovehiculelor din familia crossover Nissan, incluzând modelul Qashqai, cu 23.000 unităţi vândute şi modelul JUKE, cu peste 14.000 de unităţi vândute.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.