Vânzările Rolls Royce au crescut cu 42,8%

În plină criză economică, Rolls Royce o duce foarte bine. Sau mai bine zis, cel puţin a dus-o până acum.

Vânzările Rolls Royce au crescut cu 42,8% Vânzările Rolls Royce au crescut cu 42,8%

Din ianuarie până în septembrie anul acesta, vânzările producătorului britanic Rolls Royce deţinut de grupul BMW au crescut cu 42,8% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, ajungând la un total de 579 de unităţi comercializate. În timp ce alţi producători deja îşi fac planuri de disponibilizări masive, Rolls Royce chiar doreşte să angajeze oameni.

Comentând pe marginea situaţiei financiare actuale, Tom Purves, CEO Rolls Royce a spus "Am avut un an foarte bun. Nimeni nu este imun, şi în mod sigur nici noi nu suntem imuni, dar credem că avem un anumit grad de izolare." Grad care începe să nu mai fie suficient, având în vedere faptul că pe luna septembrie creşterea a fost de doar 7,5%, mult mai mică decât media pe primele luni.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.