Vânzările seriei Gran Turismo

Sony Computer Entertainment Inc. anunţă că vânzările francizei Gran Turismo, cel mai realist un simulator auto disponibil pe PlayStation, PlayStation2, PlayStation3 şi PSP(PlayStation Portable), au depăşit 60 de milioane de unităţi, la data de 6 decembrie 2010.

Vânzările seriei Gran Turismo Vânzările seriei Gran Turismo

Aceste vânzări impresionante au fost atinse la 12 ani şi 11 luni după lansarea japoneză a primului titlu al francizei, Gran Turismo, în decembrie 1997.

Franciza Gran Turismo, începând cu jocul original Gran Turismo până la cel mai recent Gran Turismo5, a fost dezvoltată o dată cu platformele PlayStation. Mulţumită stilului inconfundabil de joc, graficii revoluţionare şi simulării realiste a experienţei de condus, franciza este recunoscută drept titlul de joc auto numărul unu pentru consola PlayStation, fiind aclamată nu doar de entuziaşti, ci şi de către piloţii de curse profesionişti şi de către membrii industriei automotive.

Al nouălea titlu al celei mai bine vândute francize de curse auto, Gran Turismo 5 pentru sistemul PS3, beneficiază de o nouă grafică pentru senzaţii mai realiste în timpul întoarcerilor şi derapării controlate şi creând o experienţă de condus mai intuitivă ca niciodată. Jocul dispune de o galerie impresionantă de peste 1.000 de maşini licenţiate ale liderilor producătorilor de maşini. Alte caracteristici îndelung aşteptate numără suportul 3D stereoscopic, damage în timp real, efecte dinamice ale vremii şi componentă complexă online, unde jucătorii pot concura în număr de până la 16, prin platforma PlayStation Network. Cu cea mai amplă paletă de opţiuni de gameplay dintre titlurile Gran Turismo, Gran Turismo 5 oferă o experienţă imersivă de divertisment posibilă numai pe consola PS3. La data de 6 decembrie, mai mult de 5,5 milioane de unităţi Gran Turismo 5 au fost vândute global. Gran Turismo 5 va continua să fie unul dintre promotorii platformei PS3.

Pentru toţi fani Gran Turismo din jurul lumii, SCEI şi creatorii seriei Gran Turismo - Polyphony Digital Inc., vor continua să promoveze viguros dezvoltarea seriei Gran Turismo, ce poate să evolueze chiar mai mult prin intermediul platformei PS3 şi al mediului online.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.