Vânzările Skoda au crescut cu 15%

În 2007, Skoda Auto a livrat în total 630.032 de automobile clienţilor săi pe toate pieţele lumii. Cifra este cu 14,5% mai mare decât cea atinsă în anul precedent.

Vânzările Skoda au crescut cu 15% Vânzările Skoda au crescut cu 15%
În Europa de Vest, cea mai puternică regiune în ceea ce priveşte vânzările de maşini Škoda, compania a livrat 327.222 de maşini, înregistrând astfel o creştere a cotei de piaţă cu 2,2%. În partea de Est a Europei, vânzările Skoda au crescut cu 34%, comparativ cu anul precedent,până la  un total de 95.032 de unităţi livrate.

În România, marca Skoda a reuşit un volum de 23.197  unităţi livrate. Cele mai vândute modele au fost Škoda Octavia 2, cu 7.129 de unităţi, şi Octavia Tour, cu 6.138 de maşini. Cât despre Fabia, cifra cumulată a vânzărilor a fost de 4.400 de automobile, iar pentru acest an se aşteaptă depăşirea pragului de 5.000 de unităţi.

Luna februarie va aduce  noi perspective Skoda, prin lansarea modelului Fabia Combi, în timp ce spre sfârşitul anului vom putea admira noul Superb şi pe străzile României. Per ansamblu, marca Škoda estimează o cifră totală a vânzărilor de 30.000 de unităţi în anul 2008.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.