Vânzările Volkswagen în România

Vânzările Volkswagen în România au crescut, în primele zece luni, cu 60,4% faţă de intervalul similar al anului trecut, la 18.532 de unităţi.

Vânzările Volkswagen în România Vânzările Volkswagen în România
"În perioada ianuarie-octombrie au fost vândute 18.532 de autovehicule marca Volkswagen, în creştere cu 60,4% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Modelele cele mai vândute în România sunt Polo, Golf şi nou lansata Jetta, în timp ce Passat şi Touareg sunt lideri detaşaţi pe segmentele din care fac parte", a declarat, brand managerul Volkswagen în România, Matei Albulescu.

Porsche România a consemnat anul trecut o cifră de afaceri de 630 milioane euro, în creştere cu 34% faţă de anul anterior, şi estimează un avans de 7-8% pentru acest an.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.