Vara asta te plimbi din plin cu noua revistă ProMotor nr. 103!

Numărul dublu al revistei ProMotor, pentru lunile iulie şi august, te va ţine cu sufletul la gură prin câteva subiecte dedicate celor cu spirit de aventură şi care iubesc maşinile în toate formele lor.

Vara asta te plimbi din plin cu noua revistă ProMotor nr. 103! Vara asta te plimbi din plin cu noua revistă ProMotor nr. 103!

COVER STORY - Topul celor mai spectaculoase drumuri din România

Pentru că vara este pentru mulţi dintre noi anotimpul concediilor şi vacanţelor, am decis să vă ajutăm să descoperiţi frumuseţea României... de la volan. Numărul 103 al revistei ProMotor vă aduce un amplu material cu drumurile pe care noi le considerăm cele mai spectaculoase. Vă invităm să le parcurgeţi şi, la finalul călătoriilor şi aventurilor, să ne povestiţi cum a fost!

COMPARATIV - Cod Galben cu cinci SUV-uri familiste

Am strâns cele mai noi SUV-uri compacte de la noi şi am dat o raită printr-o Românie ameninţată de furtuni şi ploi. Nu ne aşteptam să trecem prin experienţa pe care o veţi regăsi în paginile acestei reviste...

SPECIAL - 100 de ani de istorie Aston Martin

Marca britanică pe care toată lumea o asociază cu James Bond a împlinit anul acesta un centenar de existenţă. Trecem în revistă modelele care au făcut celebru brandul auto al englezilor, precum şi momentele cele mai importante din primii săi 100 de ani de existenţă.

COMPARATIV - Meci la categoria mini: Renault Twingo RS vs. Abarth 500

Cine spune că senzaţiile sportive şi adrenalina la volan necesită sute de cai putere şi zeci de mii de euro? Noi avem două exemple care demonstrează contrariul!

INTERVIU - Adelin Petrişor

Cunoscutul jurnalist ne vorbeşte despre pasiunea sa despre maşini, avioane şi subiecte incendiare

TEST DE VARĂ - Nissan 370Z Roadster

Pentru că ”Z”-ul japonez a devenit o mică legendă, îi dedicăm un material plin. De Z-uri!

În paginile revistei ProMotor vă mai aşteaptă şi alte subiecte interesante, pentru ca vara asta să nu uitaţi de ce iubim maşinile!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.