Vărul francez al Daciei Lodgy: Renault Grand Kangoo

Cei de la Renault au dat publicităţii primele informaţii despre Renault Grand Kangoo, vărul francez al modelului autohton Dacia Lodgy.

Vărul francez al Daciei Lodgy: Renault Grand Kangoo Vărul francez al Daciei Lodgy: Renault Grand Kangoo

După cum vă puteţi imagina, Renault Grand Kangoo are la bază Renault Kangoo, o maşină utilitară. Grand Kangoo a fost creat pentru transportul de persoane, fiind capabil să transporte şapte pasageri. Unul din marile avantaje ale Renault-ului Grand Kangoo, dat chiar de platforma tehnică de maşină utilitară, este acela ca maşina beneficiază de un spaţiu interior mare care permite o modularitate foarte bună.

Europenii vor putea opta pentru două propulsoare diesel de 1,5 litri, unul de 90 CP şi celălalt de 110 CP. Preţul maşinii în Franţa va fi de 20.750 de euro, preţ în care sunt incluse toate taxele.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.