Vath Mercedes-Benz CL65 AMG

Pentru cei care doresc să-şi tuneze noul lor CL65 AMG, Vath propune un pachet de performanţă ce ridică la noi standarde capacitatea sportivă a modelului german.

Vath Mercedes-Benz CL65 AMG Vath Mercedes-Benz CL65 AMG
Kitul pentru departamentul motor propus de cei de la Vath include o creştere a puterii propulsorului V12 de 6,0 litri de la 612 la 718 CP iar graţie înlăturării limitării electronice, Vath CL65 AMG este capabil să atingă o viteză maximă de 340 km/h. Upgrade-urile de ordin tehnic mai includ şi un sistem de frânare performant şi o suspensie coborâtă. Estetic, CL65 a fost îmbunătăţit prin montarea exterioară a unor componente din fibră de carbon şi a jantelor de 20 de inch.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.