Vecinii noştri, fraţii noştri. Să curgă petrolul la robinetul înfrăţirii

Cucerim teritorii cu benzina noastră

Vecinii noştri, fraţii noştri. Să curgă petrolul la robinetul înfrăţirii Vecinii noştri, fraţii noştri. Să curgă petrolul la robinetul înfrăţirii

KMG International vrea să continue dezvoltarea regională, în Bulgaria, Republica Moldova, România şi Georgia, iar ţinta pe următorii patru ani este o cotă de 25% pe piaţa românească şi de 12% în Bulgaria, un element important în susţinerea creşterii fiind programele de investiţii derulate la rafinăria Petromidia, scrie Ziarul Financiar.

În ultimii ani cantitatea de materii prime procesate anual la rafinărie a crescut de la 3,1 milioane tone in 2002 la peste 3,8 milioane tone in 2007 si 5,4 milioane tone in 2016, arată un comunicat al companiei publicat la BVB.

In perioada 2007-2016, volumul carburantilor obtinuti de rafinarie s-a majorat cu 32%, pana la un nivel de 4,2 milioane tone anul trecut. Pentru 2017, Rompetrol Rafinare si-a propus sa proceseze circa 5,6 milioane tone materie prima si sa obtina aproximativ 5,3 milioane tone de produse petroliere, din care circa 83% carburanti auto (benzine - 1,4 milioane tone, motorine - 2,76 milioane tone, gaz petrolier lichefiat – 241.000 tone).

Grupul KMG International aniversează 15 ani de prezenta a brandului Rompetrol in Republica Moldova si Bulgaria, cele două subsidiare ajungand la 134 de staţii in prezent. Investitiile totale realizate de Grup din 2007 in cele doua tari vecine Romaniei se ridica la circa 50 milioane dolari.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.