Vecinii noştri şi supercarurile lor

Iată aici o selecţie de supercaruri care au luat naştere în "curţile" vecinilor noştri şi care au stârnit vâlvă în rândul maşinilor sport şi exotice.

Vecinii noştri şi supercarurile lor Vecinii noştri şi supercarurile lor

Odinioară, supermaşinile obişnuiau să aibă blazoane britanice, italiene, germane sau, măcar, japoneze. Uneori, prin cârdul de V12 se mai rătăcea şi câte o nordică cu nume ciudat, dar niciodată, sau aproape niciodată, gaşca rarefiată a bolizilor de curse cu permis de circulaţie şi pe şosea nu era tulburată de prezenţa vreunei rude sărace din Est. De aceea, asaltul cvasi-simultan la care asistăm acum este unul cu totul şi cu totul ieşit din comun.

Primul supercar, Tushek Renovatio T500, este un model exotic care s-a născut în Slovenia şi care poartă numele de familie al fondatorului acestei mărci: Alioşa Tushek. T vine, probabil, tot de la Tushek, dar Renovatio nu ştim de unde vine. Nu ştim nici încotro se îndreaptă, dar vă putem spune cu ce viteză maximă se deplasează: fix 310 km/h. Dotat cu un V8 de 4,2 litri de la Audi RS4, Renovatio atinge suta în 3,7 secunde, graţie celor 450 de cai pe care îi mână în luptă la 7900 rpm.

CITEŞTE MAI MULTE PE WWW.PLAYBOY.RO!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.