Vedetele Alfa Romeo la Geneva 2010

Când spui la Alfa Romeo, te pregăteşti să mergi la Salonul Auto Geneva 2010 ca la o expoziţie de artă şi sculptură. Iar maşinile Alfa Romeo, fie ele de serie sau concepte, au încântat publicul.

La Salonul Auto Geneva 2010, compania italiană a avut o premieră mondială importantă pentru strategia grupului Fiat: Alfa Romeo Giulietta este noua compactă care vrea să-şi facă o clientelă aparte, fiind bazată tehnic pe platforma lui Fiat Bravo. Numele compactei celebrează 100 de ani de existenţă ai Alfa Romeo, iar Giulietta va fi folosită ca bază pentru viitoare modele Chrysler şi Dodge.

Alfa Romeo are colaborări de lungă durată cu Pininfarina sau Bertone, cele mai cunoscute case de design auto italiene. La Geneva 2010, ambele studiouri au oferit publicului concepte foarte atractive şi reuşite.

Pininfarina 2uettottanta este un roadster savuros, care prefigurează un viitor urmaş al lui Alfa Romeo Spyder - fiind, de altfel, şi un cadou, la împlinirea a 80 de ani de existenţă ai firmei Pininfarina. Bertone Pandion, în schimb, este un coupe ravisant, conceput pe baza lui Alfa Romeo 8C, dar care prefigurează câteva linii de design ale viitoarei berline Alfa Romeo 159.

VEZI TOATE PROPUNERILE ALFA ROMEO LA GENEVA 2010

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.