Vehicul construit din placaj şi bandă adezivă. Poliţiştii au rămas uimiţi când s-au întâlnit cu el pe autostradă - FOTO

Automobilul ciudat pare a fi un vehicul electric cu trei roţi, care a fost acoperit cu o carcasă.

Vehicul construit din placaj şi bandă adezivă. Poliţiştii au rămas uimiţi când s-au întâlnit cu el pe autostradă - FOTO Vehicul construit din placaj şi bandă adezivă. Poliţiştii au rămas uimiţi când s-au întâlnit cu el pe autostradă - FOTO

Poliţia din Bedfordshire, Anglia a oprit un vehicul neobişnuit care arată ca o barcă sau ca o cabină a unui avion. Deşi oamenii legii au fost foarte uimiţi de această apariţie, se pare că vehiculul este cât se poate de legal pentru a circula pe drumurile publice. 

Unul dintre poliţişti a publicat pe Twitter: „Este cel mai neobişnuit vehicul pe care l-am oprit pe o autostradă în 26 de ani de carieră”. După verificare se pare că acesta avea număr de înmatriculare şi asigurare.

Automobilul ciudat pare a fi un vehicul electric cu trei roţi, care a fost acoperit cu o carcasă confecţionată din placaj de lemn, bandă adezivă şi o folie groasă de plastic pentru parbriz. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.