Veno Supercar

Autor: Silviu Draganescu acum 11 ani Știri

Va exista si versiunea cabrioVeno Automotive este o companie din Polonia controlată de Heroes Capitol din Marea Britanie, şi deşi abia vrea să intre pe piaţă, are planuri foarte măreţe. Primul model prezentat nu are încă un nume, dar designerii afirmă că s-a inspirat din industria aeronautică atunci când au desenat maşina. Evident, mai mult ca sigur nu au văzut pozele cu Lamborghini Reventon.

Polonezii au declarat că au de gând să concureze direct cu mai marii Ferrari, Lamborghini, Koenigsegg şi Pagani, asta graţie şi unui şasiu dezvoltat de ei, care e capabil să facă faţă unei puteri de 1000 CP. E doar capabil, pentru că momentan nu va avea de lucru cu asemenea forţe. Pentru că pe moment, propulsia va fi asigurată de motorul de 4,2 litri de la Audi, disponibil în variantele de 350, 450 şi 700 CP. De asemenea, se doreşte şi implementarea motorului V8 LS9 de 6,2 litri de pe Corvette C6.

Iar dacă asta nu e destul de impresionant, aflaţă că echipa poloneză lucrează deja şi la o variantă electrică echipată cu cele mai performante baterii. Veno doreşte să construiască 50 de exemplare în aproape 4 ani. Noi ce putem să spunem? Vise plăcute?Comentarii
Inchide