Venturi Fetish

Venturi Fetish a fost prezentată la Salonul Auto de la Paris în 2004, maşina fiind echipată cu un motor electric. Înainte de lansarea pe piaţă maşina a suferit un upgrade de putere, motorul dezvoltând acum 300 CP.

Venturi Fetish Venturi Fetish
Maşina electrică de 100.000 de euro, Venturi Fetish,  a suferit un upgrade de putere chiar înainte de lansarea spre vânzare, automobilul va fi disponibil în showroom-uri în decursul acestui an. Propulsorul VM 300 dezvoltă 300 de CP şi un cuplu de 380 Nm greutatea acestuia fiind doar de 35 de kg.

Venturi Fetish a fost desenată de designerul Sacha Lakic, maşină facând parte din elita premium de vehicule sport electrice, alături de Fisker Karma şi Tesla Roadster.


   
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.