Veodrive este cea mai nouă formă de entertainment auto şi ne-o dorim rău de tot [VIDEO]

Ţi-ar plăcea să te joci la un simulator auto care controlează, de fapt, maşini (telecomandate) reale? Veodrive se anunţă noul drog al iubitorilor de jocuri care simulează pilotajul auto.

Veodrive este cea mai nouă formă de entertainment auto şi ne-o dorim rău de tot [VIDEO] Veodrive este cea mai nouă formă de entertainment auto şi ne-o dorim rău de tot [VIDEO]

Înainte să-ţi spunem în detaliu despre ce este vorba, o să-ţi arătăm clipul de prezentare Veodrive:

Ideea este genială şi, în esenţa ei, destul de simplă. Belgienii de la Veodrive organizează curse cu maşini telecomandate pe circuit. Tu îi chemi, le oferi un spaţiu de 150 de metri pătraţi, iar ei îţi construiesc un circuit şi îţi pun la dispoziţie maşinuţele şi simulatoarele. Te pui îi scaun, îţi aduni la un loc toată măiestria condusului şi o etalezi pe circuit, conducând maşinuţele prin intermediul simulatorului. Maşinuţele sunt dotate cu camere care transmit live, aşadar totul este în timp real. 

 

 

Cum le-a venit ideea? Ce planuri au pe viitor? Se extind şi în alte ţări? Noi i-am întrebat şi acum aşteptăm răspunsul. Până atunci, uită-te la clipuri şi spune-ne dacă ţi-ai dori aşa ceva şi în România. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.