Versiune în cinci portiere, pentru SEAT Mii

După Volkswagen Up! şi Skoda Citigo, este rândul să vedem versiunea cu cinci portiere a tripletului iberic, Seat Mii, care va debuta la Salonul Auto Geneva 2012.

Versiune în cinci portiere, pentru SEAT Mii Versiune în cinci portiere, pentru SEAT Mii

SEAT Mii poate fi considerat o Skoda Citigo mai frumoasă sau un Volkswagen Up! mai abordabil, ca preţ. După ce am putut vedea primele imagini cu versiunile în cinci uşi ale lui Up! şi Citigo, ibericii de la SEAT s-au hotărât să ne arate propria interpretare a conceptului de city-car spaţios.

Dimensiunile lui Seat Mii nu au avut de suferit, în ciuda adoptării unui set suplimentar de portiere, dar accesul pe bancheta din spate este mult îmbunătăţit, fapt ce va contribui, cu siguranţă, la obţinerea unor cifre de vânzări sensibil mai bune.

Din punctul de vedere al modului în care se va reflecta introducerea variantei cu cinci portiere în costul maşinii, putem spune că viitorii clienţi vor fi nevoiţi să plătească o sumă suplimentară de 500 de euro faţă de preţul maşini cu doar trei uşi.

Totuşi, gama de motorizări va rămâne acceaşi, sub capota micului Seat Mii evoluând propulsorul de 1,0 litri, dipsonibil în versiunile de 59 şi 74 CP. Emisiile poluante rămân la nivelul 105, respectiv 108g de CO2/km.

La capitolul siguranţă, SEAT Mii va surprinde, cu ajutorul sistemului City Safety Assist, care avertizează şoferul în legătură cu obstacolele întâlnite până la viteza de 30 km/h şi poate chiar să acţioneze frânele, în caz de urgenţă. Noul Seat Mii cu cinci portiere va debuta la Salonul Auto Geneva 2012.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.