Versiunea de curse a lui Nissan GT-R a fost actualizată pentru 2013

Nissan a publicat primele imagini şi informaţii despre actualizarea pe care a primit-o pentru 2013 versiunea de curse a modelului GT-R. Maşina are parte de o creştere a puterii şi a cuplului, în timp ce greutatea rămâne neschimbată.

Versiunea de curse a lui Nissan GT-R a fost actualizată pentru 2013 Versiunea de curse a lui Nissan GT-R a fost actualizată pentru 2013

Versiunea de curse a modelului Nissan GT-R a primit o serie de modificări pentru anul 2013. Denumită GT-R Nismo GT3 2013, maşina are parte de îmbunătăţiri ale performanţei şi durabilităţii motorului, dar şi de o nouă configuraţie a suspensiei şi un pachet aerodinamic revizuit.

Astfel, motorul V6 pe benzină twin-turbo de 3,8 litri a primit un plus de putere şi a ajuns la 550 de cai-putere şi 637 Nm, spre deosebire de actualul model care are 523 de cai-putere şi 612 Nm.

Mai mult, distribuţia puterii de frânare şi fluxul curenţilor de aer pe maşină au fost îmbunătăţite, în timp ce greutatea maşinii de curse a rămas aceeaşi, la 1,3 tone.

Nissan GT-R Nismo GT3 2013 este deja disponibil pentru pasionaţii de curse cu buzunare adânci. Preţul pentru Europa al modelului de curse este de 270.000 de lire sterline sau aproape 340.000 de euro la rata de schimb actuală şi nu include nici taxe, nici livrarea.

La începutul acestei luni, Nissan a dezvăluit modificările pe care le-a primit varianta de stradă a modelului GT-R pentru 2013.

Video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.