Vertu Ti Ferrari Limited Edition este ”Ferrari-ul smartphone-urilor”

Autor: Adrian Mihălţianu 06 aug. 2013 Știri auto

Ferrari F12berlinetta este o creaţie ravisantă, având o tehnologie de top şi un motor V12 de 740 CP, care îi permite să atingă o viteză maximă de 340 km/h şi să ajungă la 100 km/h în doar 3,1 secunde.

Şi preţul este pe măsura pachetului tehnic, pornind de la 274.000 de euro. Prin urmare, cine are aceşti bani probabil va fi interesat de un accesoriu de 20 de ori mai ieftin: noul smartphone Vertu Ti Ferrari Limited Edition, cotat la, atenţie, 12.350 de euro!

De ce aşa de scump? În primul rând, acest smartphone va fi produs într-o ediţie limitată la doar 2013 exemplare, fiecare având numărul de ordine inscripţionat cât mai vizibil.

Apoi vorbim de un smartphone realizat în colaborare cu specialiştii de la Ferrari, ceea ce înseamnă carcasă metalică finisată într-un material protector denumit DLC (Diamond like Coating), precum şi porţiuni ornate cu tapiţerie din piele roşie şi neagră, aceeaşi folosită şi la F12berlinetta.

Ca ”pachet tehnic”, vorbim de aceleaşi caracteristici precum ale modelului de bază Vertu Ti (care costă ”doar” 7.900 de euro): procesor Qualcomm Snapdragon dual-core de 1,7 GHz, sistem de operare Android 4.0 (nu chiar ultimul răcnet…), ecran de 3,7 inch, memorie internă de 64 GB şi cameră foto de 8 megapixeli.

Ce părere aveţi:

MERITĂ 12.000 DE EURO ACEST SMARTPHONE VERTU EDIŢIE LIMITATĂ?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide