Veste bună pentru bucureşteni. Tramvaiul 41 se repune în circulaţie

Linia tramvaiului 41 îşi reia activitatea în data de 31 august

Veste bună pentru bucureşteni. Tramvaiul 41 se repune în circulaţie Veste bună pentru bucureşteni. Tramvaiul 41 se repune în circulaţie

Linia de tramvai 41 leagă cartierul Ghencea şi nordul Bucureştiului. Aceasta a fost închisă pentru o perioadă de două luni, ceea ce a afectat vizibil traficul din zonă. Vestea bună pentru pasageri dar şi şoferi este că din 31 august acestă linie se va redeschide circulaţiei. 

„Linia de tramvai 41, care asigură transportul călătorilor între cartierul Ghencea şi nordul Capitalei, îşi reia activitatea începând cu data de 31.08.2019, după o suspendare de aproximativ două luni, necesară pentru realizarea unor lucrări la pasajele Ciurel şi Grant.

Astfel, tramvaiele liniei 41 îşi vor relua circulaţia între terminalele „Piaţa Presei Libere” şi „Ghencea” pe Bd. Expoziţiei, Bd. Mărăşti, Bd. Alexandru Averescu, Str. Turda, pasajul Grant, Şos. Crângaşi, Str. Virtuţii, Str. Lujerului, Str. Braşov, Bd. Ghencea. Pe pasajul Grant, tramvaiele vor circula alternativ în ambele sensuri pe firul de circulaţie dinspre Şos. Virtuţii spre Str.Turda”, informează Societatea de Transport Bucureşti (STB), printr-un comunicat de presă.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.