Vestea pe care toţi fanii o aşteptau. Ce se va întâmpla în Fast and Furious 8

Dwayne „The Rock” Johnson a făcut recent un anunţ referitor la următorul film din seria Fast and Furious 8. N-am putea spune că suntem surprinşi...

Vestea pe care toţi fanii o aşteptau. Ce se va întâmpla în Fast and Furious 8 Vestea pe care toţi fanii o aşteptau. Ce se va întâmpla în Fast and Furious 8

În cadrul conferinţei de presă organizate pentru filmul San Andreas, au apărut, în mod natural, şi întrebări legate de continuarea franşizei Fast And Furious alături de Vin Diesel. 

Răspunsul lui Dwayne Johnson a fost unul simplu: „Desigur. Nu pot merge mai departe fără Hobbs.” 

Dwayne „The Rock” Johnson şi-a câştigat simpatia publicului prin interpretarea ofiţerului Hobbs, un tip care reuşeşte să îmbine duritatea cu umorul într-un mod foarte simpatic. 

După două episoade în care prezenta lui Hobbs a fost una sănătoasă, cel mai recent episod - care a produs nu mai puţin de un miliard de dolari din încasări - a suferit un pic din cauza prezenţei sporadice a Muntelui. 

Următorul Fast and Furious va debuta pe 14 Aprilie 2017. 

via

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.