Veşti proaste despre Magistrala 6 de metrou Gara de Nord - Otopeni

S-au pierdut câţiva ani de zile şi ...

Veşti proaste despre Magistrala 6 de metrou Gara de Nord - Otopeni Veşti proaste despre Magistrala 6 de metrou Gara de Nord - Otopeni

Metroul spre aeroportul Otopeni nu va fi realizat nici anul viitor, a anunţat secretarul de stat Dragoş Titea.

Lucrările la Magistrala 6 de metrou Gara de Nord - Otopeni ar fi trebuit începute în această vară, dar acestea nu au depăşit nici măcar faza de proiectare. În schimb, CFR şi-a luat angajamentul că va termina ruta de doi kilometri care să facă legătura între gară şi aeroport.

Dragoş Titea, secretar de stat în Ministerul Transporturilor: S-au pierdut câţiva ani de zile şi nu se va putea realiza anul viitor acea linie de metrou care să meargă de la Gara de Nord până la Aeroportul Otopeni.

S-a emis hotărârea de Guvern pentru exproprieri, urmând ca până la sfârşitul acestui an să se dea drumul la proiectare, studiul de proiectare şi execuţie.

În final va exista o singură gară, să spunem aşa, care va deservi şi CFR Călători şi Metrorex.

Sursă: Digi24

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.