Vettel, mecanicul groazei de la Tirendo [VIDEO]

Autor: Andrei Ştirbu 28 nov. 2014 Știri auto
Vettel, mecanicul groazei de la Tirendo [VIDEO]

Ca să înţelegi mai uşor cum s-a ajuns aici, o să menţionăm că Vettel este ambasador al service-ului de anvelope Tirendo. Şi, dacă până acum, reclamele cu Vettel erau cât se poate de normale, Tirendo s-a hotărât să schimbe strategia de promovare.

Şi ce altă strategie de promovare este acea în care îţi sperii clienţii cu un campion de Formula 1 mascat într-un mecanic neştiutor? Exact.

În mod deloc accidental, „victimele” care au apărut în clip au fost clienţi Infiniti – brand auto al cărei ambasador este acelaşi inconfundabil Vettel. În plus, din toată ziua de filmare, doar partea de după prânz a putut fi publicată, căci în prima parte a zilei Sebastian nu a reuşit să-şi joace rolul foarte convingător şi să rămână serios până la finalul farsei. 

Ştim, ştim că ideea nu este una chiar originală – Jeff Gordon deja a speriat de moarte un jurnalist auto şi un agent de vânzări – însă aceasta ar fi ultima chestie pe care poţi s-o reproşezi acestei lucrături. Noi n-am vrea decât să-i vedem pe toţi piloţii făcând acelaşi lucru.

via Sports Business

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide