Vettel, mecanicul groazei de la Tirendo [VIDEO]

Pilotul german de Formula 1 s-a lăsat machiat şi transformat într-un mecanic auto, genul acela de mecanic care sperie clienţii.

Vettel, mecanicul groazei de la Tirendo [VIDEO] Vettel, mecanicul groazei de la Tirendo [VIDEO]

Ca să înţelegi mai uşor cum s-a ajuns aici, o să menţionăm că Vettel este ambasador al service-ului de anvelope Tirendo. Şi, dacă până acum, reclamele cu Vettel erau cât se poate de normale, Tirendo s-a hotărât să schimbe strategia de promovare.

Şi ce altă strategie de promovare este acea în care îţi sperii clienţii cu un campion de Formula 1 mascat într-un mecanic neştiutor? Exact.

În mod deloc accidental, „victimele” care au apărut în clip au fost clienţi Infiniti - brand auto al cărei ambasador este acelaşi inconfundabil Vettel. În plus, din toată ziua de filmare, doar partea de după prânz a putut fi publicată, căci în prima parte a zilei Sebastian nu a reuşit să-şi joace rolul foarte convingător şi să rămână serios până la finalul farsei. 

Ştim, ştim că ideea nu este una chiar originală - Jeff Gordon deja a speriat de moarte un jurnalist auto şi un agent de vânzări - însă aceasta ar fi ultima chestie pe care poţi s-o reproşezi acestei lucrături. Noi n-am vrea decât să-i vedem pe toţi piloţii făcând acelaşi lucru.

via Sports Business

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.