Veyron Grand Sport Vitesse vs. Agera S vs. Aventador vs Ferrari 599 GTO. WOW!

Trei dintre cele mai tari maşini din lume îşi dau întâlnire în cel mai plictisitor clip de pe YouTube. Dar tot merită urmărit.

Veyron Grand Sport Vitesse vs. Agera S vs. Aventador vs Ferrari 599 GTO. WOW! Veyron Grand Sport Vitesse vs. Agera S vs. Aventador vs Ferrari 599 GTO. WOW!

Gustav's Super Races, serialul on-line cu şi despre maşini sport, aduce faţă în faţă un Bugatti Veyron, un Veyron Grand Sport Vitesse, un Koenigsegg Agera S Hundra, un Lamborghini Aventador, un Ferrari 599 GTO şi o motocicletă BMW S1000RR şi le supune unor teste unu-la-unu pe ceea ce pare o pistă abandonată.

Nu suntem aşi în ale editării video, însă aproape că ne enervează nonşalanţa cu care băieţii ăştia au pus pe YouTube un clip cu vise umede ale băieţilor şi nu le-a organizat un pic înainte. Dar s-ar putea să fim doar invidioşi pe ei, de fapt. Oricum, merită să pierzi 23 de minute din ziua de astăzi pentru desfăşurarea de forţă la care urmează să asişti.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.