Vezi ce farsă a pregătit Mini pentru 1 aprilie

Mini a prezentat recent o serie de accesorii pentru fanii camping-ului, compatibile cu versiunile hatchback, Clubman şi Countryman. Până la urmă totul s-a dovedit a fi o farsă.

Vezi ce farsă a pregătit Mini pentru 1 aprilie Vezi ce farsă a pregătit Mini pentru 1 aprilie

Chiar dacă nu vor fi produse în serie, accesoriile din gama camping există şi sunt funcţionale. Mini a anunţat pe pagina sa de facebook că totul este o farsă de 1 aprilie (vezi numarul de înmatriculare al maşinii din poza de deschidere).

Prima variantă, "Cowley Caravan", este o mini-rulotă cu un design retro, ce include aproape toate utlilităţile de care are nevoie o persoană caruia îi plac ieşirile în aer liber. Înauntru gasim două paturi, o plită cu gaz şi un rezervor de apă. Pentru aparatura electrică de putere mică, Cowley Caravan are în dotare un set de baterii care sunt încărcate de un panou solar iar pentru frigider, DVD şi televizor există un adaptor pentru reţelele de 230 V.
Mini-rulota est cu 12 cm mai lată decât un Mini Clubman şi cântăreşte doar 300 kg.

Pentru cei ce nu vor sa remorcheze o rulotă şi sunt mai puţin pretenţioşi, Mini oferă varianta numită "Swindon", adică un cort ce se poate monta pe plafonul maşinii. Atunci când este instalat poate oferi adăpost pentru două persoane iar în restul timpului este pliat, ocupând un spaţiu foarte mic.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.