Viaţa e frumoasă când poţi să mergi cu peste 370 km/h într-un Veyron, legal, pe drumurile publice (VIDEO)

Şi nu, nu se întâmplă în Germania. Surprinzător, nu?

Viaţa e frumoasă când poţi să mergi cu peste 370 km/h într-un Veyron, legal, pe drumurile publice (VIDEO) Viaţa e frumoasă când poţi să mergi cu peste 370 km/h într-un Veyron, legal, pe drumurile publice (VIDEO)

În Statele Unite ale Americii există un eveniment care se numeşte Sun Valley Road Rally. Pe scurt, se închide o porţiune de drum la Nord de localitatea Ketchum, Idaho, şi se anulează limita de viteză.

În 2015, aici au poposit şi două Veyronuri, care au făcut ce ştiu ele să facă mai bine: să meargă tare. Mai exact, ambele au atins (şi depăşit) 370 km/h. Ai mai jos două videoclipuri cu minunăţiile care au revoluţionat lumea supermaşinilor.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.