Viaţa studenţilor chinezi din State: fix ca în visele tale [VIDEO]

În cazul în care ai avut mult de muncă în ultimul timp şi n-ai mai avut timp să visezi, îţi arătăm noi un clip după o poveste reală, ca să-ţi surescitezi imaginaţia.

Viaţa studenţilor chinezi din State: fix ca în visele tale [VIDEO] Viaţa studenţilor chinezi din State: fix ca în visele tale [VIDEO]

Ştii ce se întâmplă cu tine în China dacă eşti fiu sau fiică de persoană înstărită? Vorbim aici, de regulă, de odoarele figurilor politice. Eşti trimis la învăţat, ca oricare copil de la care părinţii au aşteptări mari. În cazul tinerilor chinezi, asta înseamnă şi ajutor financiar consistent, pentru a putea trece mai uşor peste stressul vieţii de strudent.

Cei de la Vocativ au făcut un material care să ne ajute să ne facem o idee despre viaţa de student chinez în State. Sunt 235.000 de studenţi din China continentală care studiază în instituţiile din Statele Unite, iar aceştia din materialul de mai jos sunt crema. 

Chinafornia Dreamin' tocmai ne-a stârnit invidia...

sursa: Vocativ via Autoevolution

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.