Vicecampionul naţional la raliu, implicat într-un accident spectaculos - VIDEO

Dan Gîrtofan, vicecampionul naţional ...

Vicecampionul naţional la raliu, implicat într-un accident spectaculos - VIDEO Vicecampionul naţional la raliu, implicat într-un accident spectaculos - VIDEO

Dan Gîrtofan, vicecampionul naţional la raliu a fost la limita dintre viaţă şi moarte după ce s-a răsturnat de şapte ori cu maşina în timpul unei curse din Harghita. Maşina s-a rostogolit într-o curbă iar bucăţi din caroseria bolidului de un sfert de milion de euro au zburau în toate părţile.

Gîrtofan se afla în maşina Skoda Fabia RS alături de copilotul Tudor Mârza, în momentul în care automobilul a ieşit în decor şi s-a răsturnat de mai multe ori după o curbă foarte strânsă.

 Pilotul şi copilotul au scăpat doar cu o sperietură şi câteva zgârieturi, iar Dan Gîrtofan a avut puterea să se adune şi să analizeze ce s-a întâmplat.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.