Video: 0-300 km/h time trial

Jurnaliştii francezi de la Sport Auto au adunat ceva agregate pe o pistă şi au dorit să descopere cum stau lucrurile în universul supercar-urilor când vine vorba despre 0-300 km/h. Pentru a avea un etalon au adus şi un monopost de Formula 1 de la Lotus Renault.

Pentru final de an jurnaliştii de la Sport auto şi-au făcut un cadou. Un Time Trial pentru a descoperi cine ajunge primul la 300 km/h. Nu este vorba de jurnalişti ci de supercar-uri. Aşadar de la Bugatti Veyron Grand Sport la Porsche Panamera Turbo S, Mercedes-Benz SLS AMG şi până la bolizi de Le Mans sau chiar un monopost de Formula 1 pilotat de Nicolas Prost. Interesant este faptul că jurnaliştii francezi au ales să efectueze testul pe o pistă umedă. În aceste condiţii Veyron Grand Sport a ajuns la 300 km/h în 19,7 secunde, Panamera Turbo S în 40,7 secunde, un prototip de LMP1 de la Pescarolo în 15,9 secunde iar monopostul Lotus Renault GP R30 în 12, 1 secunde şi are nevoie de 583 metri.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.