VIDEO: 100 de ani de BMW în doar 60 de secunde

Cum a evoluat BMW în 100 de ani de existenţă? Mult, foarte mult - după cum putem vedea succint într-o defilare a celor mai importante modele din istoria mărcii bavareze. Vizionare plăcută!

De fapt, BMW încă nu a ajuns la onorabila vârstă de 100 de ani, deoarece Bayerische Motoren Werke a fost înfiinţată, în mod oficial, în 1916 - deci mai avem doi ani până la celebrarea centenarului BMW. Totuşi, în cei 98 de ani de existenţă de până acum, BMW a marcat istoria auto în mai multe rânduri, fiind unul dintre cele mai cunoscute şi mai dorite branduri din lume.

Aşadar, vă lăsăm în compania următorului video - câte dintre modelele care vă trec prin faţa ochilor recunoaşteţi?

)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.