VIDEO: 350 km/h în Lamborghini!

Oricine vrea să meargă tare cu maşina. Chiar foarte tare. Unii chiar doboară recorduri de viteză. Numai că acest lucru nu se întâmplă pe circuit, cum ar fi normal, ci pe şoselele publice.

Noul Lamborghini Murcielago LP640 este foarte rapid - iar cel de la volan o demonstrează, atingând 350 km/h (219 mph). Numai că acest lucru se întâmplă noaptea, pe străzile publice, ceea ce înseamnă un risc mult prea mare (mai ales faţă de ceilalţi).

Cel mai probabil realizatorii acestor filmări sunt invidioşi pe succesul celebrului "ţăran din Spania" cu al său "incredibil audi a sei"!
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.