VIDEO: 5 minute de orgie auditivă cu motoare de supercaruri

”Orice poveste extraordinară are un început grozav”. Nu-i aşa că vă face nerăbdători să vedeţi următorul video? Atenţie, daţi boxele la maximum pentru o delectare completă!

Probabil momentul în care sunetele motoarelor, mai ales ale celor cu mulţi cilindri şi cu sute de cai putere, vor deveni istorie este mai aproape decât vrem să acceptăm. Atunci, un astfel de video va deveni extrem de valoros pentru pasionaţii de maşini puternice. Sunteţi pregătiţi pentru 5 minute de muzică diferită de ce ascultaţi în mod normal?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.