VIDEO: 60 de ani de tradiţie, pentru Mercedes-Benz SL

Muzeul Mercedes-Benz din Stuttgart onorează unul dintre cele mai celebre roadstere din lume, printr-o expoziţie specială, ce include toate generaţiile, dar şi versiunile sale de circuit.

Este foarte probabil ca unul dintre primele maşini la care te-ai putea gândi, atunci când auzi numele Mercedes-Benz, să fie un SL.

Unul dintre cele mai celebre roadstere din lume se poate lăuda cu o tradiţie de 60 de ani, pe care producătorul german nu a ezitat să o celebreze cum se cuvine.

Denumită "Timeless- 60 de ani de Mercedes-Benz SL", expoziţia organizată chiar la muzeul Mercedes-Benz din Stuttgart pune la dispoziţia fanilor toate modelele SL, construite încă din 1952.

Pe lângă generaţiile destinate producţiei de serie, expoziţia cuprinde şi modele de competiţie, precum primul 300 SL Racing sau 230 SL, vedeta raliului Liege-Sofia-Liege, din 1953. Urmăreşte clipul de mai jos pentru a intra în lumea lui Mercedes-Benz SL.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.