VIDEO: A atins viteza de 259 km/h cu micuţul Audi A1 Quattro!

Observaţi cum se comportă şi la ce viteză maximă poate ajunge cel mai mic model Audi cu tracţiune integrală, care ascunde sub capotă o "herghelie" de 256 CP.

Revista germană Sport Auto a scos pe macadam noul Audi A1 Quattro pentru a-i testa perfromanţele sportive de care dă dovadă acest hot-hatch fără rival în acest moment. Iată mai jos comportamentul acestui mic diavol, propulsat de motorul turbo de 2.0 litri TFSI de 256 CP, care anunţă un demaraj comparabil cu cel al lui Audi S3 (5.7 secunde de la 0 la 100 km/h).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.