VIDEO: A supravieţuit dintr-un accident incredibil!

Vezi în clipul VIDEO reproducerea unui accident extrem de grav din care şoferul unui Dodge Charger a supravieţuit după ce a fost străpuns de o ţeavă groasă de 5 centimetri.

VIDEO: A supravieţuit dintr-un accident incredibil! VIDEO: A supravieţuit dintr-un accident incredibil!

Am putea spune că Andrew Linn se poate număra printre cei mai norocoşi oameni de pe pământ, supravieţuind miraculos dintr-un accident care ar fi putut să-i curme viaţa. După cum se vede şi din imaginile virtuale reproduse, acesta a pierdut controlul maşinii după care a intrat într-un gard de pe marginea drumului. În urma impactului, o bucată de ţeavă, groasă de 5 centimetri, s-a desprins din gard, a trecut prin parbrizul maşinii şi i-a străpuns faţa lui Andrew. Mai multe amănunte poţi afla din clipul de mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.