VIDEO - A vrut să arate tuturor că are Ford Mustang, dar s-a făcut de râs pe plaja din Mamaia

Proprietarul unui Ford Mustang a intrat cu maşina pe o plajă din Mamaia

VIDEO - A vrut să arate tuturor că are Ford Mustang, dar s-a făcut de râs pe plaja din Mamaia VIDEO - A vrut să arate tuturor că are Ford Mustang, dar s-a făcut de râs pe plaja din Mamaia

 


 
Proprietarul unui Ford Mustang a intrat cu maşina pe o plajă din Mamaia, dar a rămas blocat în nisip după doar câţiva metri, informează Ştirile ProTV. Întreaga scenă a fost filmată de un trecător.
 
Ca să-l scoată de acolo, doi amici au făcut aceeaşi greşeală, însă nu au reşit să-l elibereze, iar acum riscă şi o amendă de până la 20.000 de lei. Până la urmă, şi-a făcut apariţia un utilaj.
 
Deşi legea interzice categoric intrarea cu maşinile pe plajă, mulţi şoferi ignoră interdicţia.
 

 
Marieta Airoaie, purtător de cuvânt la Administraţia Bazinală Apele Române Dobrogea Litoral le-a reamintit şoferilor ce riscă dacă se dedau la astfel de fapte: "Tuturor celor care au autovehicule si vor patrunde pe plajele litoralului romanesc, le reamintesc, amenda poate ajunge la 20.000 de lei si cred ca este suficient"
 
Poliţiştii încearcă acum identificarea şoferului pe baza numărului de înmatriculare, pentru a-i expedia amenda acasă.

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.