VIDEO: Acceleraţie 0-200 km/h cu noul Volkswagen Passat 2.0 TDI

Noul Volkswagen Passat o să fie, cu siguranţă, un succes comercial. Are şi cu ce, de altfel, interiorul fiind foarte aproape de segmentul premium, în vreme ce preţul rămâne unul cât se poate de corect. Dar să nu mai lungim vorba şi să vedem cât de sportiv e noul Passat, în cea mai slabă variantă de motorizare diesel disponibilă în România.

VIDEO: Acceleraţie 0-200 km/h cu noul Volkswagen Passat 2.0 TDI VIDEO: Acceleraţie 0-200 km/h cu noul Volkswagen Passat 2.0 TDI

Am văzut deja noul Volkswagen Passat la Paris, iar concluziile primului contact au fost cât se poate de bine. Apoi am văzut cum accelerează a opta generaţie Passat de la zero până la 100 km/h într-un clip făcut de nişte germani.

Acum a venit vremea să vedem cum se descurcă la acceleraţie noul Passat în varianta de motorizare diesel 2.0 TDI BlueMotion cu 150 CP şi cutie automată DSG cu şase trepte. Cu alte cuvinte, motorizarea diesel de bază disponibilă în România. De data aceasta, putem vedea cum accelerează berlina germană de la zero până la 200 km/h, foarte aproape de viteza maximă de 218 km/h.

Potrivit datelor oficiale, sprintul de la zero până la 100 km/h pentru această motorizare are nevoie de 8,7 secunde. O valoare cât se poate de realistă, după cum vei putea vedea în videoclipul de mai jos.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.