Video: Accident amuzant la pit-uri

Urmăriți clipul video înregistrat în cursa din Kansas a Indy Racing League pentru a vedea cum reacționază un mecanic de la boxe atunci când este călcat pe bătături.

În cursa de pe 27 aprilie desfășurată pe circuit din Kansas în Indy Racing League, pilotul Marty Roth pierde constrolul volanului în timpul unei frânări violente și intră în echipajul ce se ocupa de schimbarea pneurilor la o altă mașină. Urmăriți clipul video pentru a observa modul amuzant în care un membru al echipajului a reacționat la manevrele pilotului.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.