VIDEO: Accident cu două camioane, evitat spectaculos

O şoferiţă curajoasă a reuşit să evite un accident teribil, la limită. Vezi aici cum a reuşit să-şi salveze viaţa în ultimul moment.

Se spune că femeile mai mult încurcă traficul, iar multe dintre reprezentantele sexului frumos reuşesc să confirme această zicală. Totuşi, întâmplări precum cea surprinsă în imaginile de mai jos reuşesc să ne convingă de reciprocă. O şoferiţă foarte curajoasă se trezeşe cu un camion ce ieşea de pe un drum lateral, exact în mijlocul şoselei pe care aceasta rula cu viteză destul de mare.

În acelaşi timp, camionul de pe prima bandă stânjenea, aparent, orice manevră de evitare. Totuşi, şoferiţa noastră nu s-a pierdut cu firea şi a reuşit să strecoare printre cele două camioane, tocmai când era să se petreacă o adevărată tragedie. Aşadar, data viitoare când vei fi tentat să-ţi propteşti mâna în claxon, din cauza vreunei doamne care încurcă traficul, gândeşte-te şi la filmuleţul acesta.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.