VIDEO: Accident cu Honda CR-V pe Nurburgring

Nurburgring este cunoscut ca unul dintre cele mai periculose circuite auto din lume, unde prudenţa ar trebui să fie la ea acasă. Vezi în următorul clip video ce se întâmplă atunci când nu respecţi acest lucru.

Nurburgring sau Nordschleife, ca să fim mai exacţi, este cel mai lung circuit auto din lume, având o lungime de 20,81 km. Din cauza suprafeţei de rulare foarte strâmte şi a celor 154 de viraje este, de asemenea, cunoscut şi ca cel mai periculos.

Protagonistul acestui videoclip se pare că nu a înţeles gradul de dificultate al circuitului şi pentru această greşeală putea plăti cu viaţa. Şoferul Hondei CR-V a intrat cu o viteză prea mare într-un viraj de stânga iar maşina a subvirat nemaiputând fi controlată. Deşi cossover-ul japonez s-a răsturnat de câteva ori, nimeni nu a fost rănit.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.