VIDEO: Accident cu un Ferrari de 1.5 milioane de dolari!

La o competiţie din Canada, a avut loc un accident în care a fost implicat un Ferrari Enzo în valoare de 1.5 milioane de dolari. Ce s-a întâmplat şi cum a sfârşit bolidul în urma incidentului nefericit, vedeţi în clipul video.

Dacă vă întrebaţi de ce acest Ferrari Enzo costa 1,5 milioane de dolari, ei bine modelul de competiţie era unul modificat, iar responsabili pentru acest lucru sunt cei de la Edo Competition. Tunerul german i-a crescut puterea acestui bolid italian de la 651 CP la peste 800 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.