VIDEO: Accident fatal în Singapore. O maşină exotică implicată

Un Ferrari 599 GTO, a produs în Singapare un accident soldat cu trei morţi şi doi răniţi. Vă avertizăm că materialul conţine imagini şocante.

Viteza cu mult peste limita legală şi nerespectarea culorii roşii a semaforului au fost principalele cauze ale accidentului fatal produs în Singapore. Şoferul Ferrari-ului 599 GTO nu s-a oprit la culoare roşie a semaforului, izbind violent un taxi. Mai departe, taxi-ul a lovit la rândul său un motociclist. Întregul incident a avut loc în jurul orei patru dimineaţa.

În urma accidentului, şoferul maşinii italiene a decedat pe loc, iar taximetristul şi pasagerul acestuia şi-au pierdut viaţa la spital. Motociclistul şi pasagera din Ferrari au scăpat cu răni, viaţa acestora nefiind pusă în pericol.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.