VIDEO: Accident în lanţ cu 30 de maşini pe autostradă!

Iată aici o situaţie în care un şofer aflat într-un Mitsubishi Lancer EVO VIII ar fi putut fi victima unui accident în lanţ, asta dacă nu ar fi reacţionat corect şi la timp.

Zăpada care s-a aşternut pe o autostradă din West Virginia a dus la producerea unui accident în lanţ, în care au fost implicate, nici mai mult nici mai puţin, de 30 de maşini. În clipul de mai jos, puteţi vedea cum o cameră video, amplasată pe bordul unui Mitsubishi EVO VIII, surprinde o parte din aceste accidente în care ar fi putut fi implicat şi şoferul acestei maşini.

Ţinând cont de viteza destul de mare şi de condiţiile meteo nefavorabile, acesta reuşeşte să evite celelalte maşini oprite în mijlocul drumului, luând decizia corectă de a ocoli acele autoturisme, fără a acţiona pedala de frână.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.